Malta 2015

journeys

Tidigare i år, i maj månad, så spenderade jag fyra dagar på Malta. Vädret var underbart alla dagar och resan i sig var kanon ur kameravinkeln. Sen fanns det andra brister i ett och annat. Det var fint att få se det i alla fall.
 

Tyresta Nationalpark

journeys

Jag och Josefine F har inlett en av våra större resor som kommer att fortsätta över flera år. Vi ska nämligen besöka alla nationalparker i Sverige och har även planer på att besöka några i Norge med. Det ska bli så himla spännande och i söndags var vi vid Tyresta Nationalpark som ligger söder om Stockholm. 
 

Dystert

Weekday

Allt är så grått just nu, både känslor, tankar, vädret, livet, skolan, jobb, ja men exakt precis allting. Det är svårt att finna motivation när man ligger i sängen och ser regndropparna sakta trilla ner från rutan. 

Idag har, trots allt det dystra, jag varit otroligt produktiv. Det finns anledningar till att vara glad just nu. Förutom den lilla detaljen att jag fortfarande sitter kvar i skolan, klockan halv fem en torsdag, det regnar och det är mörkt, totalt jävla svart utanför. 
 
My instagram